• Om os

 • Anna

  Praktiserende Akupunktør

 • Jeg hedder Anna Andersen Bech og jeg er 53 år.

  Jeg er uddannet Social-og sundhedsassistent og har arbejdet på Operationsstuen og delvis på Skadestuen på Sygehus Thy-Mors i 15 år.

  I 2010 startede jeg i Respirationsteam i Vikarbureau, og samtidig begyndte jeg at interesserer mig for akupunktur. Jeg havde set, gennem mit arbejde, alt for mange mennesker blive fanget i det etablerede sundhedsvæsen og blive medicineret og behandlet alt for længe, og nogle med ringe eller helt uden resultater og set patienter, som blot var en lille brik i en stor maskine.

  Jeg begyndte at arbejde hos akupunktør Poul Bech i Hammel i 2011, hvor jeg samtidig startede uddannelse som akupunktør. Efterfølgende tog jeg øreakupunktør- og posturoliguddannelsen. I 2014 blev jeg uddannet Myorefleks terapeut.

  Jeg har været så heldig, at få muligheden for at starte klinik i Aalborg sammen med min søn Martin Andersen.

  Konceptet i min behandling og kontakt med klienter er, at der skal være go tid til at lytte og behandle hver enkelt efter individuelle behov.

  Jeg har autorisation fra Sundhedsstyrelsen

 • Martin

  Praktiserende Akupunktør

 • Jeg hedder Martin Andersen, jeg er 28 år og arbejder med Auriculoterapi (øreakupunktur) TFT (tankefeltterapi), Fysiurgisk massage og Lysbehandling (et led under øreakupunktur)

  Jeg bor sammen med min kæreste Bettina og sammen fik vi en datter den 24 december 2014

  Jeg er uddannet klejnsmed i 2007 og derefter arbejdede jeg som tagdækker i 6 år. For få år siden fik jeg interessen for den alternative verden og det endte med jeg begyndte at arbejde på fuld tid i Skandinaviens største akupunkturklinik Poul Bech i Hammel og der behandlede jeg imellem 30-60 personer om ugen. Lige fra fysiurgisk massage, Lysbehandling, tankefeltterapi og øreakupunktur. Jeg bliver stadig overvældet over at se effekten af mine behandlinger, på mennesker med længerevarende sygedomsforløb eller kroniske smerter hvor resistensen på smertestillende er indtrådt.

  Jeg har valgt at starte min egen klinik i Aalborg. Jeg arbejder ud fra at mennesker har hver sin baggrund og eventuelt sygedomsforløb og behandler mine klienter individuelt og med mere tid til den enkle.

  Jeg har valgt at have en akut telefon, da jeg selv har været udsat for at have brug for akut smertelindring fredag aften før en 14 dages ferie til udlandet.